Werkzaamheden Amersfoortseweg

4 maart 2010 om 00:00 Nieuws

In eerste instantie was ervoor gekozen om de werkzaamheden in fases te doen, maar door het hele wegdek gelijktijdig aan te pakken wordt tijdwinst geboekt. Begin deze week is het oude wegdek verwijderd. Omdat er op de eerste dag een shovel kapot is gegaan is er dinsdagavond doorgewerkt. De rest van deze week wordt er gefreesd om de oude fundering te verwijderen en een nieuwe fundering aan te kunnen brengen. Het asfalteren staat gepland voor 11 en 12 maart en de week daarop wordt er een zogenaamde klinkerprint aangebracht om het dorpse karakter te handhaven. ,,Mede afhankelijk van de weersomstandigheden verwachten we dat het hele project begin april is afgerond”, vertelt Joris van de Hoek, uitvoerder van de firma Van Gelder die het project uitvoert.

Uitvoerder verwacht begin april klaar te zijn DOORN – Maandag 1 maart is begonnen met de geplande werkzaamheden op de Amersfoortseweg. In eerste instantie werd ervan uitgegaan dat de werkzaamheden eind april afgerond zouden zijn, maar door een andere aanpak van de uitvoerder zal dit begin april zijn.

door Rob verbraak

Omleidingen

Doorgaand verkeer vanuit Maarn richting Wijk bij Duurstede wordt omgeleid over de A12 naar de afslag Bunnik. Het verkeer vanuit Wijk bij Duurstede naar Maarn wordt omgeleid via de N229 naar Bunnik over de A12 naar de afslag Doorn. Het lokale verkeer vanuit Maarn wordt omgeleid via de Willem Zwijgerlaan-Drift-Berkenweg-Dorpsstraat en het lokale verkeer vanuit Langbroek wordt omgeleid via de Dorpsstraat-Berkenweg-Drift-Willem de Zwijgerlaan. Alle winkels zijn gedurende deze periode gewoon bereikbaar.

Op www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl vervolgens ‘werk in uitvoering’, Doorn en Amersfoortseweg worden de vorderingen van de werkzaamheden ook bijgehouden.

advertentie
advertentie