Ontspannen genieten bij Face & Body Doorn

28 januari 2010 om 00:00 Nieuws

Anabel, die haar salon aan de Woestduinlaan in Doorn heeft is bijzonder enthousiast over de producten van La Colline. ,,Er zijn zoveel verschillende merken verkrijgbaar, maar dit is een stap verder.” Als schoonheidsspecialiste weet Anabel als geen ander hoeveel verschillende producten er op de markt te verkrijgen zijn, met al evenveel beloftes. ,,La Colline maakt die belofte ook waar. Na één behandeling zie je al resultaat.” Anabel is inmiddels ervaringsdeskundige. Al jaren werkt ze met cosmetica- en verzorgingsproducten. Eerst als adviseuse bij verschillende parfumeriezaken, en sinds tien jaar in haar eigen salon. Dat de schoonheidsspecialiste haar bestemming heeft gevonden is duidelijk. ,,Maar dat was niet altijd zo. Mijn moeder is schoonheidspecialiste en kapster, maar tijdens en na mijn schooltijd was het geen vanzelfsprekendheid dat ik in haar voetstappen zou treden. Toch zit het blijkbaar in de familie,” lacht ze. ,,Misschien dat ik ooit nog eens grote beautyfarm start. Maar gezien het feit dat ik eigenlijk de behandeling zelf wil doen, valt dat niet te rijmen.”

DOORN - Een schoonheidsbehandeling met het nieuwe merk La Colline is een stukje pure ontspanning en verwennerij. Sinds kort werkt Anabel Alvarez van Anabel Face & Body met dit Zwitserse merk. Een schot in de roos. De behandeling is niet alleen verzorgend, maar ook huidverbeterend. Na een uur voel je je als herboren.

door Rose Carry Lokin

De salon van Anabel die in het souterrain aan de Woestduinlaan is gevestigd is uitgerust met alles wat de klant kan dromen. De behandelstoel is naar wens al dan niet te verwarmen, zachte ontspannende muziek vult de salon, en de verzorging zelf is een reiniging van huid én geest. De geurende verzorgingsproducten en de massage van gezicht, hals, handen en voeten onthaast. Klanten krijgen een behandeling op maat van één uur tot anderhalf uur en variërend in prijs van de €100,- tot €175,-.

Op 5 maart houdt Anabel in haar salon een promotiedag voor La Colline. Geïnteresseerden krijgen op afspraak een korte behandeling met minifacial, huid- en produktadvies. ,,Zo kan men zelf de behandeling en productlijn ervaren.” Op 18 maart is Anabel te vinden bij Just Ann. ,,Ik laat dan zien hoe de lijn werkt en behandel één oog en één hand. Mensen kunnen dan zelf het verschil voelen en zien.”

Naast de producten van La Colline werkt Anabel met Organic Elements (behandeling vanaf €65,-) en make-up van Royal Effem. ,,Daarmee heb ik van aanvang af mee gewerkt, en beiden zijn super.”

Anabel Face & Body schoonheidssalon, Woestduinlaan 41, 3941 XB Doorn. Tel: 0343-420192. www.anabel-face-en-body.nl

advertentie
advertentie