0-1 Mohammed Ajiach, 1-1 Willem Baay, 1-2 Jurjan de Vries

19 november 2009 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - De plaatselijke tweedeklasser SVL liet het afgelopen zaterdag op eigen terrein behoorlijk afweten tegen hekkensluiter Candia ‘66 uit Rhenen. In eigen huis ging de ploeg van trainer Jan Gaasbeek met 1-2 hard onderuit. SVL speelde ronduit dramatisch waarbij de Langbroekers al in de achtste minuut van de wedstrijd tegen een 0-1 achterstand aankeken door een doelpunt van Ajiach. Vervolgens trok Candia zich massaal terug in de eigen zestien en liet het aanvallend aspect over aan SVL, dat zich met uitzondering van twee 100% kansen (Klaas Hoving en Ali Alkan) stukliep op de stug verdedigende ploeg uit Rhenen. Kort voor rust, na een uitbraak van Candia, kroop SVL door het oog van de naald en voorkwam doelman Geert Willem Merkens de blamerende 0-2. Alhoewel in de tweede helft Willem Baay in de 59ste minuut de stand gelijk trok (1-1) bleef het kommer en kwel bij de ploeg uit Langbroek, die nauwelijks in het eigen spel kwam. Met in de 70ste minuut, wederom via een snelle uitbraak van Candia, de 1-2 was het over en uit voor SVL, dat weliswaar nog wel wat kansen kreeg, maar absoluut niet kon overtuigen. Een op basis van het vertoonde spel een verdiende nederlaag.