1-0 Michel Blonk, 1-1 Han Sijssens, 1-2 Jacob v/d Essenburg, 1-3 Han Sijssens, 2-3 Elmas v/d Kant, 3-3 Bas v/d Poel, 3-4 Jacob v/d Essenburg

12 november 2009 om 00:00 Nieuws

MAARN - SVMM ging tegen het laaggeklasseerde Bunnik voortvarend van start. Bunnik werd direct onder druk gezet maar een miscommunicatie bij SVMM leverde, geheel tegen de verhouding in, in de zeventiende minuut de 1-0 op voor Bunnik. SVMM pakte vervolgens de draad weer goed op, scoorde in de 22ste minuut de gelijkmaker en kwam in de dertigste minuut op een verdiende 1-2 voorsprong, wat ook de ruststand betekende. Het leek voor de Maarn/Maarsbergen-combinatie ook aan het begin van de tweede helft van een leien dakje te gaan, zeker toen Sijssens in de vijftigste minuut de 1-3 achter de verbouwereerde Bunnik-goalie schoot. Maar Bunnik bleef geloven in eigen kunnen en schoot in de 72ste minuut de 2-3 binnen. SVMM kwam in die fase van de wedstrijd nauwelijks meer tot scoren en moest toezien hoe de thuisploeg in de 75ste minuut via een van richting veranderde vrije trap langszij kwam (3-3). Maar een dapper strijdend SVMM, wat in het laatste kwartier met tien man speelde, slaagde er kort voor het laatste fluitsignaal in om de winnende treffer te produceren. Een meer dan verdiende overwinning voor de ploeg uit Maarn.