Iedereen welkom bij StyleZone

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Het is niet voor het eerst dat Patricia Haringman de kappersschaar in Maarn hanteert. ,,Ik heb de afgelopen zes jaar in Hoofddorp gewoond en gewerkt bij Haircompany, daarvoor in de zaak van Chez Wiegert op het Buntplein en tijdens mijn opleiding werkte ik twee jaar bij Mickey’s. Daardoor ken ik nog veel mensen in Maarn. Nu Wiegert al enige tijd weg is, is er ruimte voor nog een kapperszaak in Maarn. Het blijkt dat veel mensen mij ook nog kennen. Ik krijg veel positieve reacties als men langskomt om even te kijken.”

Nieuwe kapsalon met vertrouwd gezicht MAARN - Na twee maanden verbouwen in het pand van de voormalige schoenwinkel aan de Kapelweg is het dinsdag zover. Dan opent Patricia Haringman de deur van haar Hairstudio Style Zone. ,,Ik kijk er enorm naar uit om eindelijk open te gaan en de eerste afspraken met klanten staan al in de agenda.”, aldus de kapster.

door Monique José Timmermans

Haringman heeft de verwachting dat zeker de jongere mensen de weg naar haar zaak zullen vinden. Tijdens haar inmiddels 12-jarige loopbaan als kapster heeft ze niet stilgezeten. ,,De jaren in Hoofddorp heb ik alle moderne technieken geleerd en veel trainingen gevolgd. Daarnaast heb ik ook zelf veel trainingen gegeven en leerlingen opgeleid. Die kennis en ervaring neem ik mee naar Maarn, waar iedereen welkom is bij Hairstudio Style Zone. Dames, heren en kinderen voor onder andere knippen, kleuren, föhnen en advies onder het genot van een kopje koffie.”

Daarnaast heeft Haringman ruime ervaring met diverse technieken om het haar op te steken. Voor de producten die zij in de kapsalon gebruikt, heeft Haringman gekozen voor l’Oréal en voor verf zonder de indringende ammoniakgeur, maar wel met een lang kleurbehoud.

Verbouwingen

De voorbereiding is niet zonder slag of stoot gegaan, zowel de winkelruimte als de bovenwoning moesten ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd worden. ,,Het is een prima locatie met als voordeel dat de mensen makkelijk voor de deur kunnen parkeren. Het pand was echter gedateerd en had lang te koop gestaan. Helaas is er vertraging ontstaan in de levering van het interieur, maar ik ga er vanuit dat dinsdag de definitieve inrichting er staat. November en december zijn de drukke maanden voor kappers en dan wil ik iedereen vanzelfsprekend graag van dienst zijn.”

Voorlopig staat Haringman alleen in de zaak. ,,Voor een kapsalon is mond-op-mond reclame erg belangrijk, ik hoop dat dat snel op gang komt. Afhankelijk van hoe druk het wordt zal er iemand bijkomen om mij te helpen. Om alles goed te kunnen plannen is behandeling alleen volgens afspraak.”

Openingstijden

Hairstudio Style Zone

Kapelweg 39

Geopend: dinsdag tot en met vrijdag 09.00-12.00 en 13.30-17.30 uur.

Vrijdagavond bovendien van 18.30-20.30 uur.

Zaterdag van 09.00-14.30 uur.

Voor het maken van een afspraak kan men nu al bellen: 0343-756464.

advertentie
advertentie