SVL verliest kostbare punten in een wedstrijd met twee gezichten

22 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Langbroek - Tweedeklasser SVL kende in de uitwedstrijd tegen Zevenhoven twee sterk wisselende speelhelften, waarin de eindstand (1-1) al in de eerste 45 minuten tot stand kwam. De ploeg uit Langbroek onder leiding van trainer Jan Gaasbeek begon sterk, creëerde in de beginfase diverse kansen en kwam al na zes minuten op een 0-1 voorsprong door Willem Baay. Een voorsprong die overigens maar een minuut of zeven stand hield en waarin Zevenhoven in de 13e minuut de stand gelijk trok. Alhoewel SVL het betere van het spel had, slaagden de Langbroekers er niet in om voor de rust nog tot scoren te komen. In de tweede helft een duidelijk ander beeld met een initiatiefrijker Zevenhoven dat zeker een half uur lang de betere ploeg was. Na wat wissels van trainer Jan Gaasbeek in het laatste kwartier van de wedstrijd begon het er voor SVL wat beter uit te zien en volgden nog een aantal aardige kansen. Maar aan scoren kwamen beide ploegen niet meer toe, waardoor deze wedstrijd eindigde in een voor beide partijen acceptabele 1-1 gelijke stand.