Clubampioenen op LTV Maarn

17 september 2009 om 00:00 Nieuws

MAARN - De clubkampioenschappen voor de senioren van de LTV Maarn zijn dit jaar gehouden van zaterdag 5 tot en met zondag 13 september op het tennispark aan de Planetenbaan.

In totaal hebben 163 deelnemers meegedaan en zijn er 223 partijen gespeeld. Prachtig tennisweer de hele week, waardoor alle partijen volgens schema gespeeld konden worden.

De winnaars in de Open Klasse mogen zich voor een jaar algemeen clubkampioen van de LTV Maarn noemen.

Enkel heren/dames

De finale in de heren enkel Open Klasse is gewonnen door Ronald Beduel. Hij won in een spannende driesetter van Tjerk Sijbesma. Bij de dames is Marjolein Roper voor de tweede keer clubkampioen geworden. Zij won in twee sets van Linda van der Weide.

Dubbel

In de gemengd dubbel Open Klasse zijn William Potappel en Annabel Blom eerste geworden. Zij versloegen Jelle van Haaren en Lieke Bos in twee sets.

De heren dubbel Open Klasse is gewonnen door Erwin van Leeuwen en Tjerk Sijbesma. Ronald Beduel en Erik Brakké zijn tweede in de poule geworden.

De finaledag werd afgesloten met de beslissende partij in de dames dubbel Open Klasse. Suzan Riegstra en Bente Oorsprong wonnen in drie sets van Sonja Janssen en Stephanie Smetsers.

u De overige uitslagen zijn terug te vinden op de website van de tennisvereniging:

www.ltvmaarn.nl.

advertentie
advertentie