Kramer Accountants neemt De Leeuw administratie over

17 september 2009 om 00:00 Nieuws

Piet de Leeuw prijst zich gelukkig dat hij in Kramer een goede overname kandidaat heeft gevonden. Zijn cliënten, waar hij soms al jarenlang voor werkte hebben aan Kramer een prima vervanger. Hij vindt het fijn dat hij een kantoor heeft gevonden dat net als zijn eigen voormalige kantoor gevestigd is in Amerongen en ervaring heeft met cliënten in het Midden en Kleinbedrijf. Helemaal verheugd is hij dat twee van zijn medewerkers, die al jaren voor hem werkte nu bij Kramer aan de slag zijn, en hijzelf nog enige tijd werkzaamheden op de locatie van Kramer blijft uitvoeren.

AMERONGEN - Sinds 1 september heeft het Accountantskantoor Kramer uit Amerongen De Leeuw Administraties & Belastingadvies overgenomen. Zowel Piet de Leeuw als Hans Kramer zijn blij met de nieuwe situatie. Piet de Leeuw, die de leeftijd van vijfenzestig jaar heeft bereikt was al enige tijd van plan om met zijn praktijk te stoppen. Begin deze maand werd dat een feit. door Rose Carry Lokin

Hans Kramer ziet in de overname een nieuwe uitdaging. ,,Tot nu toe werkten wij met een groep jonge medewerkers, die zich de laatste jaren vakmatig sterk ontwikkeld hebben. Daardoor is ruimte ontstaan om een grotere groep van cliënten van dienst te kunnen zijn. En, legt hij uit, gemotiveerde medewerkers zijn natuurlijk evenzeer in het belang van onze huidige als nieuwe cliënten.”

Accountantsbureau Kramer heeft in haar vijfentwintig jarig bestaan veel ervaring opgedaan in accountancy en belastingadvies. Hans Kramer, belastingadviseur, en Jeane Kramer, accountant en tevens partner, vullen elkaar mooi aan. Samen leiden ze het kantoor inmiddels tien jaar vanuit Amerongen. Samen met de medewerkers van kantoor De Leeuw heeft het kantoor tien enthousiaste medewerkers die zeer betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Ook Jeane is enthousiast over de overname: ,,Hiermee bestaat onze portefeuille uit circa vierhonderd cliënten waarvan zowel de bedrijfsomvang als de bedrijfsactiviteiten zeer uitlopend zijn. Omdat wij ook in het bezit zijn van de AFM vergunning kunnen wij een breed cliëntenbestand bedienen.”

Veelzijdige activiteiten

De werkzaamheden van Kramer variëren van het verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen, fiscale adviezen, begeleiding van aan- en verkoop van ondernemingen, en het verzorgen van belastingaangiften. Hiernaast voert Kramer voor een aantal collega kantoren de salarisadministratie. Jeane: ,,Ondernemers stellen het op prijs als je op meerdere terreinen met hen meedenkt. En wij kunnen de ondernemer daarin begeleiden en vanuit een ander gezichtpunt adviezen geven en fiscale mogelijkheden aanreiken. Dat maakt elke dag weer boeiend.”

Accountantskantoor Kramer, Koningin Wilhelminaweg 37, 3958 CK Amerongen. Tel: 0343-481841, e-mail: info@krameraccountants.nl

advertentie
advertentie