Italiaanse avond bij Buitenlust

20 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

Het is voor de vierde keer dat Il Sogno en Buitenlust de handen ineen slaan. ,,Het is de tweede keer dat we dit in zomer doen. Als we zaterdag ook nog Italiaans weer hebben zou het perfect zijn”, vertellen Van Roy en Arends.

Romantisch, relaxt, genieten in Amerongen AMERONGEN - Ook dit jaar organiseren Il Sogno en restaurant Buitenlust uit Amerongen een zomerse, Italiaanse avond. Aanstaande zaterdag is het weer zover. ,,De aanwezigen worden meegenomen naar Italië”, vertellen Paul van Roy van Buitenlust en Jorg Arends van Il Sogno.

De gasten worden op Italiaanse wijze in de watten gelegd. ,,Er is live muziek en het eten wordt ook ‘live’ gekookt. Bovendien zal Jorg aan een tafel staan voor een wijnproeverij”, aldus Van Roy. ,,Van een heerlijk glas Prosecco tot een lekkere Italiaanse rode wijn”, vult Arends aan.

,,Romantisch, relaxt, genieten.” Dat zijn volgens de heren steekwoorden die de Italiaanse avond kenmerken. ,,De gebundelde krachten maakt het zo uniek”, aldus Arends. ,,We hopen dan ook dat veel mensen ons weten te vinden aanstaande zaterdag. Er zijn nog plekken dus mensen die zin hebben in een compleet verzorgde avond zijn van harte welkom.”

u Prijs: € 52,50 p.p. exclusief drank bij Buitenlust. Aanmelden kan bij restaurant Buitenlust. Tel: 0343 - 451 692 of bij Il Sogno. Tel: 0343 – 454 700 of info@ilsogno.eu.

advertentie
advertentie