Kaasschieter opent winkel

11 juni 2009 om 00:00 Nieuws

Voor het familiebedrijf Kaasschieter is het de vijfde winkel, de andere zaken zijn vooral op de Veluwe te vinden. ,,Het mooie van dit soort plaatsen is dat je voor de deur kunt parkeren. Zelf kom ik uit Maarsbergen dus ik ben met Maarn bekend, maar de ervaring leert dat onze klanten uit de hele regio komen. Het concept van Kaasschieter slaat aan, daarom wilden we het hier in de winkel ook gelijk goed aanpakken.”

‘Iedereen moet kunnen slagen voor een bril’ MAARN - Na weken van verbouwen gaat morgen Kaasschieter Brillen en Hoortoestellen aan de Tuindorpweg 35 open. ,,Dit is onze eerste winkel in de nieuwe huisstijl met fris oranje/wit en het nieuwe logo”, vertelt Hans van Wikselaar, die de vestiging gaat leiden.

door Monique José Timmermans

Behalve veel ruimte voor het tonen van brilmonturen, is er in de winkel een aparte ruimte ingericht voor het opmeten van de ogen. Daarnaast een kamer voor oormetingen, waar de audiciën zijn werk kan doen terwijl de klant op groot scherm meekijkt, en een werkplaats waar brillenglazen geslepen kunnen worden en waar lenzen worden gemaakt. ,,Doordat we meer vestigingen hebben, hebben we alles in eigen huis. De expertise van deskundigen op oog- en oorgebied, een grote collectie brilmonturen en topsegment hoortoestellen.”

Van Wikselaar is zelf all round opgeleid als brillen- en lenzenspecialist. ,,Op het gebied van hoortoestellen ben ik me verder aan het bekwamen. Dat is een wereld op zich waarin de laatste jaren ook een enorme technische ontwikkeling heeft plaatsgevonden.”

,,Klanten zijn vanzelfsprekend gedurende de gehele dag welkom. Voor het doen van oog- of oormetingen adviseer ik echter een afspraak te maken. Dan hebben we tijd voor de klant, zonder onderbrekingen vanuit de winkel.”

Mode en service

,,Mode, service en kwaliteit staan centraal bij ons. We opereren in het hogere segment, maar wel tegen een gunstige prijs. We bouwen een band op met de klant en tevreden klanten zorgen voor mond-tot-mond-reclame. Daarmee zijn we groot geworden.”

,,Als importeur van brillenglazen en lenzen opereren we landelijk. We leveren niet alleen aan particulieren via onze eigen winkels, maar ook aan opticiens in heel Nederland. Daardoor kunnen we aantrekkelijke prijzen en korte levertijden garanderen. In geval van nood is het mogelijk dezelfde dag nog met een nieuwe bril de deur uit te gaan. Daarnaast ontwerpen we zelf ook brilmonturen.”

,,Uitgangspunt is dat iedereen moet kunnen slagen voor een bril. Er is van alles wat, in de loop van de tijd zal duidelijk worden welke stijl hier het meest aanspreekt, de collectie kan daar dan op aangepast worden.”

De openingstijden van Kaasschieter Maarn zijn: dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur, op vrijdag doorlopend tot 21.00 uur; zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag 6 en zaterdag 7 juni is er open huis.

www.kaasschieterbrillen.nl.

advertentie
advertentie