Kunstroute Doorn-Maarn in aantocht

22 mei 2009 om 00:00 Nieuws

De Kunstroute Doorn-Maarn in het weekend van 6 en 7 juni van 12.00–17.00 uur op verschillende locaties in Maarn en op 13 en 14 juni in Doorn is onderdeel van dit festival.

MAARN/DOORN - Een inspirerende combinatie van kunst, cultuur, recreatie en natuur op de Utrechtse Heuvelrug staat van 8 mei t/m 31 juli 2009 centraal bij het festival ‘Kunstenaars en het landschap’.

In totaal 48 beeldende kunstenaars uit Doorn en Maarn nodigen belangstellenden uit een kijkje te nemen in hun atelier en bij verschillende exposities en ruimtes voor kunst.

Op de beide zaterdagen rijdt er een verhuiswagen van het Verhuis- en containerbedrijf Van Brenen rond in de twee dorpen met daarin werk van de diverse kunstenaars. Gedurende drie weken is overzichtstentoonstelling van de kunstenaars te zien in Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 Doorn.

De expositie is dagelijks te bekijken van zaterdag tot en met zondag 14 juni, de feestelijke opening door drs. Nicole van der Schaaf vindt plaats op zaterdag 23 mei om 16.00 uur.

De ateliers en exposities zijn tijdens de route herkenbaar aan de Kunstroute vlag.

u www.kunstroute-heuvelrug.nl.

advertentie
advertentie