Jubileumconcert Ons Genoegen groot feest

14 mei 2009 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - De 90-jarige muziekvereniging Ons Genoegen hield zaterdag haar jubileumconcert in sporthal De Ploeg. Als thema hadden de muzikanten deze keer gekozen voor ‘musicals’.

Met Linda Wagenmakers had de Amerongse muziekvereniging ook een heuse musicalster in huis gehaald. Diverse muziekfragmenten uit bekende musicals zoals: Les Miserables en West Side Story en nog vele anderen kwamen deze avond voorbij. Maar vooral bij de optredens van Linda Wagenmakers, die deze avond verschillende keren voor het voetlicht trad, gingen de ongeveer 300 bezoekers op het puntje van hun stoel zitten.

Wagenmakers zong diverse bekende songs zoals Send in the clowns, Over the Rainbow, The Sound of Music en ook haar lievelingsnummer uit de musical Miss Saigon genaamd ‘I’d give my live for you’ werd op zeer gevoelige wijze door haar vertolkt. Al deze songs werden voortreffelijk begeleid door de muzikanten van Ons Genoegen.

Ook de slagwerkgroep liet deze avond van zich horen. Onder andere de musical Annie stond op hun programma. Bij deze nummers begeleiden zij de muzikanten op hun slagwerk. Maar ook stukken van de bekende Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen stonden op het programma. Als slotnummer deze avond was gekozen voor een song uit de musical The Wizz. Met het nummer A Brand New Day wist Wagenmakers de toehoorders aan het swingen te krijgen. Aan het einde van de avond kreeg zowel de zangeres, die de harten van de toehoorders wist te stelen, maar ook de muziekvereniging een staande ovatie. Na twee en een half uur feesten toog iedereen tevreden huiswaarts.

advertentie
advertentie