Autoshop De Eend veertig jaar

14 mei 2009 om 00:00 Nieuws

,,Toen ik veertig jaar geleden deze zaak in de garage bij mijn huis begon, reed ik zelf rond in een Citroen 2cv oftewel een Eend. De naam van mijn winkel was toen snel gevonden. Na verkoop vanuit de garage ben ik in 1976 deze winkel begonnen op de Amersfoortseweg. Het assortiment is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Nog steeds ga ik elke dag met enorm veel plezier naar de zaak toe, want mijn hobby is nog altijd mijn werk”, vertelt een enthousiaste De Loor.

DOORN - Deze maand is het veertig jaar geleden dat Andries de Loor (62) zijn winkel in auto-onderdelen startte. In de loop van al die jaren is de winkel uitgegroeid tot een begrip, niet alleen in de directe omgeving maar in heel Nederland. Deze maand wordt uitgebreid stil gestaan bij dit jubileum.

door Rob Verbraak

In de winkel is een ruime overzichtelijke keus in allerlei auto-onderdelen. Onderhoudsartikelen voor de auto, een groot assortiment in auto hi-fi en navigatieapparatuur en carkits voor telefonie van diverse merken met eventuele inbouw kan natuurlijk verzorgd worden. Het gaat van ruitenwissers tot kinderzitjes en accu’s. Ook in bagage/ski koffers is een groot assortiment van een twintigtal showmodellen op voorraad. De Loor is een van de grootste verkopers in dit segment in Nederland, mede door de scherpe prijzen die gehanteerd worden. ,,Vanuit heel Nederland komen klanten naar de winkel toe om zich te laten voorlichten op dit gebied en om een definitieve keuze te maken welke bagagekoffer het meest geschikt is” vervolgt de Loor.

Jubileumaanbiedingen

,,Om dit jubileum te vieren zijn er vanaf 12 mei tot eind mei een groot aantal spectaculaire en feestelijke aanbiedingen in de winkel. Ook staat het hele assortiment met alle aanbiedingen uitgebreid vermeld op de website www.eendautoshop.nl. Voorlopig denk ik nog niet aan stoppen, want ik vind het nog steeds erg leuk wat ik elke dag doe” besluit de Loor.

De openingstijden van de winkel zijn; Dinsdag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur. Vrijdag en koopavond van 09.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Maandag is de winkel gesloten. Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

Autoshop De Eend, Amersfoortseweg 19, Doorn. Het telefoonnummer is 0343-421000, fax 0343-421001. Internetadres; www.eendautoshop.nl of www.allesmeeopvakantie.nl, email info@eendautoshop.nl.

advertentie
advertentie