Tropische sferen met veelzijdig bandje

9 april 2009 om 00:00 Nieuws

De Desperados bestaan al vijf jaar. De band is tot stand gekomen toen een aantal leden elkaar ontmoeten op het ROC waar zij een cursus Nederlands volgden. Muziek bleek hun passie en er ontstond een band met een grote internationale verscheidenheid. In de band zijn Italië, Mexico, Dominicaanse Republiek, Venezuela en Zuid Afrika en Nederland vertegenwoordigd. Doordat verschillende continenten in deze band vertegenwoordigd zijn is er een unieke muziekstijl ontstaan. Twee maanden geleden is hun single Tequila con Lemon uitgebracht geproduceerd door John Sonneveld bekend van onder andere Anouk en The Golden Earring. Dit seizoen zijn er nog twee evenementen gepland in het Cultuurhuis.

Swingen en genieten bij de Desperados DOORN - Ruim zestig toeschouwers waren vrijdagavond aanwezig in het Cultuurhuis bij een spetterend optreden van de groep De Desperados. Meteen vanaf het begin van het ruim anderhalf uur durende optreden genoten de toeschouwers van de veelzijdigheid van deze band.

door Rob Verbraak

Op 19 april, aanvang 14.30 uur, een troubadourconcert door Coen Engelhard en op 14 mei is het proeven van biologische gerechten, gepresenteerd door ondernemers van de Utrechtse Heuvelrug.

advertentie
advertentie