‘t Vosje doneert aan Alpe d’HuZes

2 april 2009 om 00:00 Nieuws

Met bijna 40 man/vrouw hebben de OSMM-ondernemers gehoor gegeven aan de uitnodiging en op deze wijze het goede doel ondersteund.

Ondernemens dineren voor het goede doel MAARN - Eetcafé ‘t Vosje - Wim en Brigitte Vos - heeft op dinsdagavond samen met Chris Bollee en Gwen Dudok van Heel een ‘Charity Diner’ georganiseerd waarvoor de leden van de Ondernemers Sociëteit Maarn Maarsbergen waren uitgenodigd. De gehele omzet is gedoneerd aan de stichting Alpe d’HuZes, die het geld inzet voor de verbetering van het leven met of na overwinning van kanker. Het Maarnse team ‘Live to Give’ zal aan de actie Alpe d’HuZes deelnemen en op 4 juni al fietsend de Alpe d’Huez een aantal maal beklimmen.

door Monique José Timmermans

Wim en Brigitte Vos hebben een cheque van 1.750 euro kunnen overhandigen aan Chris Bollee en zijn echtgenote Gwen Dudok van Heel van het team ‘Live to Give’. ,,We wilden geen halve maatregel nemen en de totale omzet van gerechten en drank aanbieden.”, aldus Wim Vos.

,,We vinden het belangrijk om op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren”, vervolgt Vos. ,, Zoals we dat ook bijvoorbeeld met villa Joep hebben gedaan.”

Gwen Dudok van Heel: ,,Het is niet dat wij de sportieve prestatie zo belangrijk vinden, maar het feit dat we met die prestatie iets schijnbaar onmogelijks doen. Dat geldt ook voor al die kankerpatiënten die vechten voor hun leven. Het Alpe d’HuZes-motto: ‘Opgeven is geen optie’ is hierbij volledig op z’n plaats.”

Om een indruk te geven van hetgeen de circa 150 teams die meedoen aan Alpe d’HuZes meemaken, geeft Chris Bollee een indrukwekkende presentatie over de fietstocht in 2008.

Voorjaarskaart

Ook Wim en Brigitte Vos hebben duidelijk een visitekaartje afgegeven. De gasten kregen een keur van gerechten te proeven die te vinden zijn op de nieuwe voorjaarskaart van Eetcafé ‘t Vosje.

Sinds vandaag is ‘t Vosje, met de zomer voor de deur, ook weer vanaf 12.00 uur geopend (woensdag gesloten). Met het verwachte lentezonnetje zal het dan ook weer goed toeven zijn op het terras.

Meer informatie over het Alpe D’uZes team is te vinden op www.eetcafetvosje.nl ofopwww.livetogive.nl. Informatie over het hele evenement is te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl

advertentie
advertentie