De Triangel laat zien dat bewegen goed is

5 maart 2009 om 00:00 Nieuws

Juf Kelly maakte er een speciale dag van. ,,We zijn de ochtend begonnen met de normale lessen. Rond 11 uur zijn we begonnen met omkleden. De meiden gingen zich opmaken en de jongens kregen een hanekam. Toen dat klaar hebben we het resultaat aan de rest van de school laten zien. Daarna hebben we lekker frietjes gegeten en zijn we richting Amersfoort gegaan. We waren aan het einde van de middag aan de beurt in De Flint”

Groep 8 danst bij Heart Dance awards in Flint DOORN - De leerlingen van groep 8 van basisschool De Triangel beleefde maandag een bijzondere dag. De leerlingen van juf Kelly Boon deden mee aan de Heart Dance awards in De Flint in Amersfoort. Hierbij moeten klassen het tegen elkaar opnemen in een danswedstrijd.

De hele klas van groep 8 van De Triangel deed mee aan de dans. Samen met Paulien, de moeder van Marnick uit groep 6, hebben de kinderen vanaf de kerstvakantie minimaal twee keer in de week geoefend. ,,Wij wilden in onze dans uitbeelden dat bewegen goed is”, legt juf Kelly uit. ,,De leerlingen waren erg zenuwachtig voor de dans, er zaten ongeveer 400 mensen in de zaal, dus dat is te begrijpen. Uiteindelijk zijn we niet bij de eerste drie geëindigd. Dat was voor een aantal wel een grote teleurstelling. De finale is namelijk in de Efteling, dat zagen ze natuurlijk wel zitten. Jammer, maar helaas.”

advertentie
advertentie