Van de Ven start Levensvreugd

5 maart 2009 om 00:00 Nieuws

,,Ik ben ongeveer 16 jaar geleden naar Leersum verhuisd en ben, voordat ik met Levensvreugde begon, werkzaam geweest in de medische wetenschap.” Aan het woord is Van de Ven. ,,Ik heb in die tijd op de Vrije Universiteit in Amsterdam veel onderzoek gedaan naar de nadelige neveneffecten bij het gebruik van medicijnen. Men denkt al snel dat als iets wetenschappelijk bewezen is, het product dan ook ‘veilig’ is. Dat is echter niet per definitie waar.” Van de Ven is op een harde manier in contact gekomen met de ‘oerkracht’ in het lichaam van de mens. Ze was betrokken bij een ernstig auto-ongeluk waarbij zij, buiten zware verwondingen, ook een slagaderlijke bloeding in de hals opliep. Van de Ven: ,, Het enige wat ik op dat moment had was mijn eigen kracht en mijn hand om de slagader dicht te drukken. Dit heeft bijna een uur geduurd. Het is werkelijk een Godswonder dat ik dat ongeluk overleefd heb. Wetenschappelijk geredeneerd kon ik dit eigenlijk niet overleven. Maar ik ben er nog.” Alsof dit nog niet genoeg was, werd haar man plotseling zwaar ziek. Hij kwam op de verkeerde afdeling in het ziekenhuis te liggen en daar kon men de oorzaak niet vinden. Hij werd naar huis gestuurd. ,,Je bent niet ziek als het niet bewezen is,” zo vervolgt Van de Ven. ,,Toen de artsen uiteindelijk de juiste plek vonden, was het te laat om nog iets te doen. Mijn man had zo’n pijn dat hij mij smeekte om ‘iets’ te doen. Ik heb met mijn handen de pijnlijke plekken aangeraakt en zag dat dit verlichting bracht. Het werd mij duidelijk dat mijn handen een helende werking hadden. We moeten met een probleem in ons lichaam of geest eerst helemaal terug naar de kern. Wees trots op je lichaam en verzorg het goed. Dat is het belangrijkste. De wetenschap staat té ver van de steeds bewuster wordende mens af en de natuurlijke geneeswijze wordt soms in het belachelijke getrokken.’’ Van de Ven wil graag een bruggenbouwer zijn tussen beide disciplines. ,,In mijn praktijk gebruik ik mijn medische kennis samen met de kennis van de natuur, om bij de mensen het zelfhelende vermogen weer nieuw leven in te blazen. Men krijgt weer grip op de eigen gezondheid en men wordt bewust van welke oerkracht wij in ons zelf hebben.”

,,Mijn handen brengen verlichting’’ LEERSUM - Durf je het aan om gelukkig en vrij te zijn? Durf je te leren om te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft? Baas worden en blijven over je emoties? Aan de Burgemeester Martenslaan 73 is Levensvreugde Therapie, Advies en Coaching gevestigd. Eigenaresse en coach is Adiënne van de Ven.

door Marjan van den Dorpe

Na een intakegesprek wordt een traject uitgezet, speciaal gericht op die cliënt. Eén sessie duurt ongeveer 3 uur. Alles wordt op tape vastgelegd. Deze krijgt de cliënt op het einde mee naar huis. Ook krijgt men ‘huiswerk’ mee. Er zijn ongeveer 26 technieken die tijdens de sessies kunnen worden toegepast. Meer te weten komen over Van de Ven? Op 6 maart geeft zij een lezing over de onzichtbare risico’s van het draadloze tijdperk in de Andrieskerk, Engelberg 15a, Leersum. Aanvang 20.00 uur en kosten € 10,- Voor meer informatie: www.levensvreugde.com of 0343- 45 11 66.

advertentie
advertentie