Groep Rood speelt ‘Bloeiende woestijn’ voor kinderen

5 maart 2009 om 00:00 Nieuws

DOORN - Groep Rood speelt een voorstelling voor kinderen van 2 – 6 jaar. “Bloeiende woestijn” is een muzikaal bewegingsverhaal waarin de woestijn verandert in een oerwoud. De mimespeelster jongleert met lapjes en verandert voorwerpen en doeken in dieren en planten. De kinderen mogen de bewegende stoffen bekijken en aanraken. Door de muziek waan je je even in West-Afrika.

Als de woestijn in een oerwoud verandert, worden de kinderen uitgenodigd in de tent. Ze bewegen kleurige doekjes op lichte muziek; zij zijn de vlinders en de vogels. De ouders spelen de wilde dieren en kunnen over de muren naar binnen gluren. Samen spelen ze het einde van de voorstelling.

Aansluitend lunchen kan, voor € 9,50 per persoon. Kinderen € 7,50. Voorafgaand aan de voorstelling kan er gereserveerd worden voor de lunch. Plaats: Cultuurhuis Doorn, Kerkplein 2, Doorn. Datum: zondag 15 maart 2009. Tijd: 12.00 uur. Prijs: € 7,50. Kaarten kopen kan voorafgaand aan de voorstelling, bij de kassa of op www.cultuurhuisdoorn.nl.

advertentie
advertentie