Lezing over draadloze apparaten

26 februari 2009 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - ‘De onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk’ is de titel een lezing met powerpointpresentatie op vrijdag 6 maart van 20.00 tot 22.00 uur in Leersum.

Tijdens de lezing wordt ingegaan op de gezondheidsrisico’s die het gebruik van het mobieltje, de DECT telefoons, draadloosinternet en de straling van de zendmasten die in alle dorpskernen zijn geplaatst, volgens de sprekers met zich meebrengt. Zij geven ook praktische tips om dit tegen te gaan. De bouwbioloog Ramon Beerens, Karel en Caroline van Huffelen (auteurs van het boek ‘Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk’) en vitaliteitcoach Adriënne van de Ven verzorgen deze interactieve lezing.

Er bestaat veel ongerustheid onder de bevolking over de gezondheidsrisico’s van het mobieltje, andere draadloze apparatuur en zendmasten. Talloze gezondheidsklachten - zowel de ‘vage’ als de specifieke aandoeningen zoals hersenkanker, autisme en dementie - blijken te worden veroorzaakt of bevorderd door de elektromagnetische straling van genoemde technologie. De bijeenkomst is in de Andrieshof, Engelberg 15a in Leersum. Zaal open vanaf 19.30 uur. Entree: €10. Info/aanmelden: tel. 0343-451166; info@levensvreugde.com.

advertentie
advertentie