Hetty Heyting treedt op in Cultuurhuis

19 februari 2009 om 00:00 Nieuws

Met humor en indringende teksten kruipt ze zingend in mening gedaante, of blijft juist heel dicht bij zichzelf. Ze slaat je om de oren met uiteenlopende muziekstijlen en wonderlijke belevenissen. En speelt creatief in op haar publiek.

Cabaretsolo ‘Gewoon Lekker’ in Doorn DOORN - Cabaretière Hetty Heyting treedt op 6 maart op in het Cultuurhuis. In haar nieuwe cabaretsolo trekt Hetty je niet alleen mee in een krankzinnig verhaal, ze pakt ook muzikaal flink uit.

Hetty Heyting studeerde in 1976 af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Zij was een van de makers en spelers van de succesvolle jeugdtheatergroep Kindercabaret Potvoordrie en is natuurlijk vooral bekend als schrijfster en actrice van de tv-serie De Familie Knots. In het theater schreef, componeerde en speelde zij menig theaterproductie. Met Sneak Preview brak zij door als improvisator. In 2002 stond zij met haar eerste cabaretsolo Ik lijk wel gek op de planken, gevolgd door Van mij mag het. Vanaf 2005 speelde ze haar derde cabaretsolo Een veeg teken. Afgelopen jaar was ze te zien in de toneelklassieker Arsenicum en Oude Kant van Het Thriller Theater.

Meer informatie over Hetty Heyting op www.hettyheyting.nl

Aanvang 20.15 uur. Prijs: € 15,00 – j/st € 10,00. Kaarten kunt u kopen, voorafgaand aan de voorstelling.

advertentie
advertentie