Slagerij Ben Kamphuis

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

,,In de winkel zelf is de toonbank nu veel overzichtelijker waardoor een ruimere presentatie van de aanwezige producten mogelijk is. Ook de verlichting is volledig vernieuwd. Een ander bijkomend voordeel van de nieuwe toonbank is dat na sluitingstijd niet meer alle gerechten in de grote koelcellen gedaan moeten worden, wat tot een grote tijdsbesparing leidt. Maar niet alleen in de winkel zelf zijn de nodige aanpassingen verricht, er is ook een nieuwe koelinstallatie achter in de winkel aangebracht. Het is nu meer een Bourgondische eetwinkel geworden waar naast de ‘normale’ biefstuk ook tal van specialiteiten verkrijgbaar zijn”, vervolgt Kamphuis.

DOORN - Na een verbouwing van iets meer dan twee weken is Keurslager Ben Kamphuis vorige week donderdag weer open gegaan. Tijdens de verbouwing is de verkoop wel gewoon doorgaan maar dan vanuit een koelwagen die voor de zaak stond. De Keurslager keten Nederland wil tot de top van Nederland gerekend worden, vandaar deze uitgebreide modernisering. ,,Alle oude apparatuur is uit de zaak gehaald en vervangen door het meest moderne”, vertelt Kamphuis.

door Rob Verbraak

Wat opvalt in de nieuwe inrichting is het zes pits fornuis waar in de winkel gerechten op klaar gemaakt kunnen worden. Ook het uitgebreide assortiment aan biologische producten waar steeds meer vraag naar is, springt direct in het oog. Verder is er een ruime keuze aan amuses en kant en klaar gerechten. En er is ook een grote sortering aan wild en gevogelte aanwezig. Ook kan de klant tevens een keuze maken uit het aanwezige wijnassortiment voor een bijpassende wijn. Niet alleen Kamphuis zelf is enthousiast over de nieuwe inrichting ook klanten waren er lovend over. Een opmerking zoals ‘ik krijg al trek als ik erlangs loop’, was veelvuldig te horen.

,,Naast de slagerij is er tegenwoordig ook de mogelijkheid voor een volledige catering bij de klant thuis. Waarbij niet alleen gerechten maar ook alles wat er verder bij komt kijken zoals party tenten, borden, bestek en glasservies verzorgd worden. Na afloop wordt alles opgeruimd en weer meegenomen. De klant hoeft dus eigenlijk nergens naar om te kijken, alles wordt tot in de puntjes verzorgd”, aldus Kamphuis.

Keurslager Ben Kamphuis is gevestigd op de Kampweg 38 in Doorn. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 07.30 uur tot 16.00 uur. Het telefoonnummer is 0343-412253 en op de website www.kamphuis.keurslager.nl is verder ook alle uitgebreide informatie te vinden. In de omgeving van de winkel is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

advertentie
advertentie