Nieuwe wintersportcollectie

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

Vanaf zijn achttiende heeft Valkenburg in de sportbranche gewerkt eerst bij zijn vader in de sportzaak in Doorn, op zijn negentiende begon hij een eigen zaak op sportgebied in Wijk bij Duurstede. Door een ernstig motorongeluk moest hij deze zaak verkopen en is toen als werknemer in de sportbranche gaan werken. ,,Toch wilde ik weer een eigen bedrijf opstarten en toen ik professionele apparatuur kon kopen om ski’s te prepareren ben ik in 2002 in IJsselstein een eigen ski winkel begonnen. Na de start in Doorn en de gedwongen verhuizing nu terug, maar dan op een prima locatie midden in het centrum” vertelt Valkenburg. ,,In de winkel is alles op wintersportgebied aanwezig thermisch ondergoed, schoenen, kleding, helmen en uiteraard ski’s”, vult Yvette van Hardeveld partner van Valkenburg en eveneens in de winkel werkzaam aan.

Skiwinkel terug in centrum Doorn DOORN - In 2006 begon Nico Valkenburg ijn skiwinkel aan de Dorpsstraat, door een andere bestemming voor het gehuurde pand moest hij noodgedwongen verhuizen naar een andere locatie achter restaurant Sandenburgh, sinds kort is hij weer terug in het centrum van Doorn.

door Rob Verbraak

In de winkel hangt momenteel de nieuwe wintersport collectie voor het seizoen 2008-2009, op het gebied van ski’s is er een ruime keuze uit de bekende merken. Ook is het mogelijk om ski’s te huren zowel voor volwassenen als kinderen. In de werkplaats bij Valkenburg thuis worden ski’’s gerepareerd, van een wax laag voorzien en geslepen. ,,Ik probeer de klanten altijd te adviseren over wat het beste bij de klant past, voor beginners voldoen andere ski’s dan voor de meer geoefende skier. Ook in de juiste keuze voor het schoeisel heeft de klant graag een goed advies” vervolgt Valkenburg.

De winkel zelf is overzichtelijk ingericht waarbij het hele assortiment mede door de aangepaste verlichting goed uitkomt. Er is voldoende plaats om de juiste ski te passen en ook het uitproberen van schoeisel levert geen problemen op. ,,Het is weer erg fijn om terug te zijn in het centrum van Doorn, deze locatie zo midden in het centrum geeft toch een bepaalde uitstraling, het winkelend publiek stapt hier makkelijker naar binnen dan op mijn vorige locaties in Doorn die wat meer uit de route lagen” besluit Valkenburg.

De skiwinkel is gevestigd op de Kampweg nummer 17A en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur op zaterdag is de winkel geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur, het telefoonnummer is 06-50634874. Meer dan voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

advertentie
advertentie