Wegafsluiting bij Leersumse Veld

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

De afsluiting is nodig om de fiets-ruitertunnel in de weg te kunnen schuiven en een linksafvak aan te leggen. De tunnel is de afgelopen twee maanden buiten het verkeer gebouwd, nabij de inrit van het Leersumse Veld. De fiets-ruitertunnel maakt deel uit van het Let de Stigterpad, een recreatieve fietsverbinding tussen Rhenen en Driebergen. De tunnel is naar verwachting rond april 2009 gereed voor gebruik.

MAARN/LEERSUM - Vanaf maandagavond 17 november, 20:00 uur tot vrijdagochtend 21 november, 06:00 uur is de N226 volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer, met uitzondering van de fietsers.

Als gevolg van de afsluiting zal het doorgaande verkeer tussen Leersum en de A12 hinder ondervinden. Het verkeer wordt omgeleid via de A12 (afritten Maarn Maarsbergen en Driebergen) en Doorn.

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen gewoon gebruik blijven maken van het fietspad langs de N226. Zij worden langs het werk geleid.

Aanwonenden kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de N226. De werkzaamheden vinden plaats precies naast de inrit van het Leersumse Veld, waar de weg volledig is afgesloten.

De verwachting is dat de tunnel rond april 2009 in gebruik kan worden genomen.

advertentie
advertentie