Buurtregisseur spreekt in Maarn

13 november 2008 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Op 17 november zal de heer Phlip Broertjes spreken over zijn werk als buurtregisseur voor de dorpen Amerongen, Overberg, Leersum, Maarn en Maarsbergen.

De heer Broertjes is in dienst van de gemeente en hij ziet zichzelf als een ‘oliespuitje’ tussen vragen en klachten van bewoners over het gebruik van de openbare ruimte en de gemeentelijke organisatie. Het gaat daarbij om een breed scala van onderwerpen zoals sociale veiligheid, overlast, zwerfafval, straatverlichting, onderhoud van groenvoorzieningen, verkeersveiligheid, parkeerproblematiek en rolstoel- en rollatorvriendelijkheid.

Verder is de heer Broertjes een interim bij allerlei initiatieven van inwoners; hij probeert te voorkomen dat de gemeente ‘een olifant aanbiedt als de inwoners een muis vragen en andersom’.

Het belooft een interessante bijeenkomst te worden waarbij de gemeente (die misschien na de herindeling naar het gevoel van veel inwoners verder van hen af is komen te staan) door de heer Broertjes dichter bij de inwoners zal worden gebracht.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 17 november 2008 om 14.00 uur in Trefpunt, Trompstaete 48 in Maarn. De voorlichting (gratis toegang) staat open voor alle senioren in de gemeente.

Nadere informatie bij de secretaris van het Seniorenplatform Utrechtse Heuvelrug: 0343 431928.

advertentie
advertentie