Gemeentelijke sportprijzen

6 november 2008 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - In de maand november kunnen inwoners en organisaties nog hun voordrachten indienen voor de Sportprijzen 2008. Vorige week kwamen de eerste voordrachten binnen en op maandag 3 november stond de teller al op 44.

Voor de categorie Sportman van het Jaar deden tien inwoners een voordracht voor zeven verschillende sportmannen. Voor Sportvrouw van het Jaar hebben dertien inwoners drie verschillende voordrachten gedaan. Vijftien inwoners hebben met elkaar drie kandidaten voor de Sportploeg van het Jaar aangemeld en zes inwoners hebben ook zes verschillende Sporttalenten aangedragen.

De categorieën Sportvereniging van het Jaar en Sportiefste Basisschool van het Jaar wachten nog op de eerste voordrachten. Scholen en verenigingen worden uitgedaagd vooral mee te doen aan de eerste gemeentelijke sportverkiezingen. Het is uniek in ons land ook de basisscholen te betrekken bij de gemeentelijke sportprijzen.

Tot 1 december kunnen inwoners en organisaties hun voordrachten indienen. Surf naar de gemeentelijke website www.heuvelrug.nl/Sportbeleid. Zoek onder Sportprijzen het invulformulier. Vrijdagavond 30 januari 2009 worden tijdens het Sportgala de zes winnaars van de Sportprijzen bekend gemaakt en gehuldigd.

advertentie
advertentie