Kwaliteit bij Onstein & Zoon b.v.

30 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Onstein & Zoon treedt ook op als intermediair van SNS regiobank en biedt daarmee alle vormen van betaal- en/of spaarrekeningen aan. ,,De tegenwoordige eisen om verzekeringen, hypotheken en andere bancaire producten te mogen aanbieden liggen erg hoog. Medewerkers die bepaalde producten aanbieden dienen over de benodigde vakdiploma’s te beschikken. Op ons kantoor wordt aan deze eis voldaan; alle medewerkers beschikken over één of meerdere vakdiploma’s of zijn hiervoor aan het studeren. Voor onze klanten betekent dit dat de medewerkers vakbekwaam zijn om advies uit te mogen brengen. Via vervolgcursussen wordt deze kennis jaarlijks op peil gehouden”, vertelt Ad Onstein. 1 mei van dit jaar is Marcel Hagelen als adviseur buitendienst in dienst getreden. Een belangrijke uitbreiding voor de relaties is dat Hagelen ook de jaarlijkse belasting aangiftes kan verzorgen.

DOORN - Onstein & Zoon is opgericht in 1964 en is onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bancaire producten. Het kantoor is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Assurantien (NVA). Tevens ingeschreven in het Register Makelaar in Assurantien (RMIA), wat een extra kwaliteitslabel betekent.

door Rob Verbraak

Onstein & Zoon heeft ook een samenwerkingsverband met een fiscaal juridisch adviesbureau tevens met een makelaar in onroerend goed en een accountantskantoor. Op de website www.onstein.nl kan er voor diverse verzekeringen een offerte aangevraagd worden ook is het mogelijk om via deze site direct een verzekering aan te vragen. Tevens zijn de actuele hypotheek en spaartarieven van de SNS regiobank in te zien.

,,Ik ben niet bepaald een stilzittende ondernemer. Mijn motto is ‘Als het je omgeving goed gaat, gaat het jou ook goed’. Inmiddels ben ik al zestien jaar bestuurslid van de Federatie Doornse Ondernemingen en sinds twee jaar voorzitter van de Stichting Heuvelrug Totaal. Deze stichting is verantwoordelijk voor het fantastische evenement wat dit jaar op 30 augustus in het centrum van Doorn heeft plaatsgevonden. Op de foto bij dit artikel overhandig ik de prijs die wij dit jaar bij Heuvelrug Totaal ter beschikking hadden gesteld voor diegene die het juiste schadebedrag had geschat aan een auto die buiten stond opgesteld. De winnaar en dat verraste me is Stan Jonkers, een 7 jarige inwoner uit Doorn”, besluit Onstein.

Onstein & Zoon is gevestigd op de Kampweg 11. De openingstijden zijn ma t/m vrij 8.30-17.00 uur. Tel. 0343-413020.

advertentie
advertentie