Kunstvormen in Theresiakerk en de Ark

16 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

MAARN - Liefhebbers van kunst en muziek kunnen hun hart ophalen in Maarn. Van 18 oktober tot en met 12 januari 2009 exposeert Hetty Wouda-Verstraeten haar acryl-schilderijen in de Ark, gemeenschapsgebouw naast de Theresiakerk. Daarnaast worden op vier zaterdagmiddagen in de Theresiakerk van 16.00-17.00 uur concerten verzorgd. Aanstaande zaterdag vindt het eerste concert plaats.

De expositie en het concert leent zich voor een dubbel bezoek. Op 18 oktober geeft het Miranda trio acte de presence. Met harp, fluit en sopraan worden luisteraars verwend. Een week later op 25 oktober is er een presentatie van Iona liederen en spiritualiteit. De andere twee concerten worden op 15 november en 13 december verzorgd. De toegang tot de concerten is vrij. De expositie van Hetty Wouda-Verstraeten is na het concert te bezichtigen tot 18.00 uur.

Hetty schildert al meer dan twintig jaar. Zij start haar schilderij met een thema uit de werkelijkheid. In het spel van vorm en kleur krijgt het schilderij een eigen karakter. Haar stijl is expressionistisch te noemen. Openingstijd expositie is elke zondag van 12.00 tot 13.00 uur. Op zondag 19 oktober is de officiële opening van de expositie.

advertentie
advertentie