Personal shopping is helemaal in

9 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

,,Bij personal shopping probeer ik om door middel van het stellen van vragen zoals voorkeur voor kleuren, maten en het vertellen over zichzelf me een beeld te vormen van de klant. Aan de hand van de antwoorden ga ik op zoek naar kleding die passend bij die persoon zou kunnen zijn. Als de juiste kleding is gevonden doe ik de klant een voorstel en stuur de kleding naar de klant toe. De klant kan rustig thuis in zijn eigen omgeving de kleding passen en een definitieve keuze maken. Kleding die de klant niet wil kan uiteraard geretourneerd worden.”

DOORN - De grote passie van Margot Boekee is haar hele leven al de damesmode. Begonnen als model/mannequin en daarna gewerkt te hebben als manager van een modellenbureau is zij drie jaar geleden begonnen met een eigen webwinkel, gespecialiseerd in designkleding voor dames. Naast deze webwinkel is Boekee ook gestart met personal shopping.

door Rob Verbraak

Het grote voordeel van Personal shopping is dat de klant geen instapkosten betaalt, goedkoper uit is dan in de winkel, tijd bespaart en geen zoektocht naar de juiste winkel voor bij de klant passende kleding hoeft te maken. Al dat werk doet Boekee. ,,Doordat ik nog steeds veel connecties van vroeger heb, kan ik mijn kleding makkelijker inkopen. De collectie bestaat niet uit standaard kleding maar uitsluitend uit designkleding van gerenommeerde merken en ontwerpers”, vertelt Boekee. Klanten uit heel Nederland weten haar inmiddels te vinden, de klantenkring breidt zich steeds verder uit door mond-tot-mondreclame van tevreden klanten. Inmiddels is zij ook gestart om samen met een bevriend echtpaar in Frankrijk een tweede webwinkel op te starten.

Een klant kan ook zelf een keuze maken. Op de website staat alle kleding die Boekee in voorraad heeft overzichtelijk gerangschikt. Ook is er voor een groot aantal accessoires zoals tassen, schoenen en sieraden een plaats ingeruimd. Er is tevens een ruime keuze in gala- en gelegenheidskleding. Van alle kleding is maar een beperkt aantal in voorraad zodat de kans klein is dat je er een tweede van ziet. ,,Mocht een klant toch liever de kleding bij mij thuis komen passen, dan kan daar uiteraard een afspraak voor worden gemaakt en de kleding gepast worden in mijn eigen atelier. Hierbij geef ik aan de klant ook gratis advies over wat voor de klant geschikt is om te dragen”, besluit Boekee. Het internetadres van Boekee is www.cecilesdesign.com, genoemd naar haar tweede voornaam. Tel. 06-44151518.

advertentie
advertentie