Eerste dansgroepjes BlomDance van start

9 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

De dames zijn opgeleid aan de Fontys Hogeschool in Tilburg als docent dans, met als hoofdvakken Jazz en World Dance. ,,We wilden altijd al docent dans worden en daarnaast nog wel wat optreden. Onze eigen creativiteit op dansgebied kunnen we meer kwijt in lessen dan in optredens.” Naast de dansschool in Maarn werken Annika en Mirjam nog steeds bij dansscholen in Culemborg en Zeist. In Theater de Kom zijn ze bezig met musicaldans. Daarnaast begeleiden ze via Kunst Centraal regelmatig activiteiten op basis- en middelbare scholen.

,,Je krijgt zoveel energie van de kinderen” MAARN - De tweeling Annika en Mirjam van der Blom danst al vanaf hun tiende jaar en heeft nu de stoute schoenen aangetrokken om een eigen dansschool A&M BlomDance te beginnen in Maarn. ,,We doen altijd alles al samen.”

,,Nu kriebelde het echt om iets voor onszelf te beginnen. Maarn kenden we door familie en vakanties en hier was nog geen dansschool. Inmiddels zijn de eerste groepjes met kinderen (klassiek ballet en jazz) op de woensdagmiddag nagenoeg vol. Het is echt heel leuk. Je krijgt zoveel energie van de kinderen.” Naast kinderen zijn er ook mogelijkheden voor volwassenen om te leren dansen op bijvoorbeeld de vrijdag. De lessen worden gegeven in De Twee Marken.

Voor meer informatie zie www.blomdance.com.

advertentie
advertentie