Stratenvolleybaltoernooi in vakantie

25 september 2008 om 00:00 Nieuws

Er is nog plaats voor een flink aantal teams. Als regel geldt dat elk team minimaal moet bestaan uit een coach, drie dames en drie heren uit dezelfde straat. Uitzonderingen worden in overleg met de organiserende commissie toegestaan als het bijvoorbeeld om deelname van een kleine straat gaat. De inschrijfkosten bedragen € 20,00 per team.

AMERONGEN - Sportvereniging Amerongen organiseert tijdens de herfstvakantie bij voldoende deelname weer het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi. Het jaarlijkse evenement vindt plaats op dinsdag 14 oktober en donderdag 16 oktober in sporthal De Ploeg. Bij het toernooi wordt er gestreden om de wisselbeker, welke door voormalig wethouder Anton de Keizer beschikbaar is gesteld. Centraal bij het gehele toernooi staat de gezelligheid, waarbij het vooral om de eer gaat.

door Henk ten Hoeve

In verband met een tekort aan deelnemers is het toernooi vorig jaar niet doorgegaan. Organisator Sjon van Rooij: ,,We merkten in het verleden dat alle teams het volleybal, gecombineerd met de gezelligheid, erg op prijs hebben gesteld. Het zou daarom een enorme opsteker zijn als er dit jaar weer voldoende teams zich inschrijven. Vanuit verschillende straten krijgen we op dit moment signalen dat ze graag mee willen doen, maar dan moeten ze zich wel opgeven.”

Deelnemers aan het toernooi moeten minimaal zestien jaar oud zijn. De wedstrijden vinden plaats op dinsdag 14 en donderdag 16 oktober, beide wedstrijddagen vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan nog tot 1 oktober bij Sjon van Rooij, Burgemeester H. Spruytlaan 17 of op tel. 0343-452616. Ook voor nadere informatie kan men hier terecht.

advertentie
advertentie