Nieuwe locatie voor Studio Doorn

18 september 2008 om 00:00 Nieuws

Ten Klei is al sinds haar vijftiende jaar jaar actief als instructrice en trainster in de aerobicswereld. Zij volgde bij de Saswitha Stichting voor yoga en wijsbegeerte een vierjarige opleiding tot yogadocente. Acht jaar geleden is zij haar eigen studio in Doorn begonnen, waarvan de laatste jaren in een ruimte op landgoed Beukenrode. ,,Inmiddels is mijn praktijk zo gegroeid dat ik ben gaan uitkijken naar een eigen ruimte die ik naar mijn eigen smaak in kon richten. Toen ik deze nieuwe ruimte voor de eerste keer zag, wist ik het meteen. Dit is het helemaal”, vertelt ten Klei.

DOORN - Studio Doorn verzorgt in de persoon van Claudia ten Klei yoga- en pilateslessen en Bodybalance. Sinds een aantal weken is de studio gevestigd op een nieuwe locatie op het industrieterrein De Velperengh. Ten Klei is de enige docente in de gemeente die zelf samengestelde lessen geeft, waarin yoga met pilates wordt gecombineerd.

door Rob Verbraak

Ten Klei geeft Body Balance; dit is een een uur durende les op muziek die gebruik maakt van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Daarnaast geeft zij ook yoga-pilates, een combinatie die een ontspannende en stimulerende werking heeft op zowel het lichaam als de geest. Ook in small balls pilates en ground control pilates geeft zij lessen. Bij de eerste wordt gebruik gemaakt van de kleine bal waardoor de les speels, uitdagend en effectief wordt. Bij de tweede worden specifieke oefeningen uitgevoerd op een oefenmat en in een bepaalde volgorde. De buik-, onderrug-, bil- en dijbeenspieren worden gezien als het krachtcentrum van het lichaam. Ook geeft ten Klei persoonlijke yoga training.

Open dag

Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe studio is er komende zaterdag 20 september van 13.00 uur tot 17.00 uur een open dag. Er worden dan gratis workshops gegeven in de verschillende onderdelen waarin Ten Klei les geeft. Er zijn health checks en er wordt die middag pulse massage gegeven. Ook aan de kinderen is gedacht door het geven van yogaworkshops aan kinderen. ,,Iedereen is van harte welkom om deze middag langs te komen. Vooraf aanmelden is niet nodig, een hapje en een drankje staat klaar”, besluit een enthousiaste ten Klei. Yoga & Pilates Studio Doorn is op het industrieterrein De Velperengh en bevindt zich op de eerste etage van het bedrijfspand op nummer 14. Het telefoonnummer is 06-51305213. Alle informatie over Studio Doorn is ook te vinden op www.studiodoorn.nl.

advertentie
advertentie