DVSA huldigt speler Erwin Brienesse

18 september 2008 om 00:00 Nieuws

In zijn toespraak sprak voorzitter Ad Verbart zijn waardering uit voor de enorme inzet van Brienesse. ,,Het komt tegenwoordig niet meer zo vaak voor dat spelers zo lang voor dezelfde vereniging blijven spelen. Je begon ooit je eerste wedstrijd van DVSA tegen Posthoorn en nu dit jubileum.” Namens de vereniging werd Brienesse in de bloemen gezet. Daarnaast kreeg hij een gebruikelijke enveloppe en een beeldje met inscriptie als herinnering aan deze dag. Brienesse is naast een verdienstelijk speler ook actief bij de jongste leden van DVSA; zijn zoontje speelt inmiddels bij de pupillen en hoopt natuurlijk in de toekomst ook in het eerste van DVSA te gaan spelen.

AMERONGEN - Voorafgaand aan de wedstrijd DVSA 1 - Hercules 1 van afgelopen zaterdag werd Erwin Brienesse gehuldigd. Voorzitter Ad Verbart zette Brienesse in het zonnetje vanwege het feit dat hij zijn tweehonderdvijftigste wedstrijd voor DVSA speelde.

door Henk ten Hoeve

Kleedkamers

Op het prachtige sportcomplex aan de Burgwal hebben de laatste tijd heel wat bouwactiviteiten plaatsgevonden. Nu de competities voor alle elftallen weer zijn begonnen, zijn de werkzaamheden in een afrondend stadium. De kleedkamers zijn afgelopen maanden helemaal aan de eisen van deze tijd aangepast. Zo zijn de wanden tot aan het plafond voorzien van nieuwe betegeling en zijn de douches vernieuwd, de oude banken vervangen en de warmwatervoorziening verbeterd. Daarmee is de kans op legionellabesmetting tot een minimum teruggebracht. De buitenzijde van de kleedkamers heeft een veel beter aanzien gekregen. De clubkleuren blauw en wit zijn beeldbepalend geworden. Dit geldt niet alleen voor de kleedkamers, maar ook voor de kantine.

Aan de binnenzijde van de kantine wordt momenteel nog gewerkt met als doel de gezellige sfeer in de kantine te vergroten. Verbart: ,,Mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers kan de vereniging de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Om dit alles mogelijk te maken is natuurlijk veel geld nodig. Daarom is de sponsorcommissie op dit moment hard doende een Club van Honderd op te richten. Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom om ook eens een kijkje te komen nemen of ,waar het allemaal om gaat, een balletje te trappen.”

advertentie
advertentie