Vernieuwde keuken bij Succes

11 september 2008 om 00:00 Nieuws

,,De afgelopen maanden hebben we ons in eerste gericht op de vaste campinggasten, nu willen we meer klanten uit de hele regio kennis laten maken met de totaal vernieuwde kaart, iedereen is van harte welkom en we willen een rustpunt zijn voor onze gasten”, vertelt Patricia Scholte, gastvrouw in het restaurant. De chef-kok is Erwin Weber die al meer dan 26 jaar kokservaring heeft. Weber heeft onder andere gewerkt op Aruba en een eigen restaurant gerund in Den Bosch. ,,Ik probeer altijd om ‘eigen gerechten’ te koken met een verfijnde smaak en daarbij gebruik makend van uitsluitend dagverse producten”, zegt Weber.

Verfijnde keuken met veel specialiteiten DOORN - De nieuwe naam van het restaurant op camping De Bonte Vlucht is sinds een paar maanden omgedoopt in Succes Restaurant. Op de kaart is naast een aantal voorgerechten ook een ruime keus in vis- of vleesgerechten. Daarnaast ontbreken de specialiteiten ook niet.

door Rob Verbraak

Een specialiteit op de kaart is Sisseling, dit is een Arubaans gerecht waarbij naar keuze het vlees of de vis op een kokend hete plaat afgedekt met groenten wordt geserveerd. Succes restaurant is een prima gelegenheid om voor of na het eten een wandeling of fietstocht te maken in de nabij gelegen bossen. Ook beschikt het restaurant over een groot zonnig terras. ,,Het restaurant of een gedeelte wat afgeschermd wordt, kan ook gereserveerd worden voor een besloten feest of partij. Wat geluidssterkte van de muziek betreft houden we rekening met de vaste campinggasten om overlast te voorkomen”, vervolgt Scholte. ,,Bij een besloten feest of partij kan er een keuze gemaakt worden uit diverse menu’s, maar ook is er de mogelijkheid te kiezen voor een buffet afgestemd op de wensen van de klant”, vult Weber aan. ,,Om iedereen in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met Succes Restaurant organiseren we op zondag 28 september een proeverij. Van 18.00 uur tot 21.00 uur kan er voor een bedrag van 10 euro exclusief eventuele drankjes geproefd worden van gerechten uit onze veelzijdige en kwaliteitsvolle keuken”, besluit Scholte.

Succes Restaurant is gevestigd aan de entree van Camping De Bonte Vlucht, Leersumsestraatweg 23 in Doorn. In de zomermaanden is het restaurant zeven dagen in de week geopend vanaf 12.00 uur. De andere seizoenen is het restaurant op donderdag vanaf 16.00 uur geopend en op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het telefoonnummer is 0343-473232. Informatie is verder ook te vinden op www.succesrestaurant.nl.

advertentie
advertentie