Izaline Calister in Cultuurhuis

4 september 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Izaline Calister zal op vrijdag 19 september een swingend optreden verzorgen in het Cultuurhuis in Doorn. Wie zin heeft in een spetterend optreden van een geweldige zangeres en performer is deze avond welkom in het Cultuurhuis.

Zangeres, componist en tekstdichter Izaline Calister is afkomstig van Curaçao. Begeleid door haar eigen band treedt ze veelvuldig op in Nederland, de Nederlandse Antillen en daarbuiten. Met muziek die is gebaseerd op het traditionale ritme-idioom van haar geboorte-eiland in een moderne westerse twist, voorzien van merendeels zelfgeschreven teksten in het Papiamentu.

Ze wordt regelmatig uitgenodigd voor uiteenlopende theaterprojecten, onder andere She Got Game, De Vagina Monologen, Made In Holland en de theateruitvoering van ‘Dubbelspel’. En inmiddels is er over haar zelfs een documentaire “Lady Sings The Tambú” gemaakt.

Aanvang 20.15 uur op 19 september in het Cultuurhuis aan het Kerkplein in Doorn.

Prijs: € 17,50 – j/s € 15,00. Actie: Schat op je pas korting van € 2,50 (niet geldig in combinatie met j/s tarief).

Kaarten zijn te koop, voorafgaand aan de voorstelling, bij de kassa. Ook zijn kaarten te koop op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur bij het VVV Doorn in het Cultuurhuis. Nieuw is de mogelijkheid online kaarten te reserveren via www.cultuurhuisdoorn.nl.

advertentie
advertentie