Kaartverkoop Jubileumconcert van het Andrieskerkkoor

4 september 2008 om 00:00 Nieuws

.

AMERONGEN - Na de vakantie gaat het Andrieskerkkoor hard aan de slag voor het jubileumconcert op zaterdag 15 november 2008. De avond begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. De kaarten kosten 8 euro en zijn vanaf 1 september bij de leden verkrijgbaar

Dit jaar bestaat het Andrieskerkkoor 45 jaar en het koor wil dit niet zo maar voorbij laten gaan. In april heeft het koor medewerking verleend aan een mooie concertreis naar Wenen, maar nu gaat zij de schouders zetten onder het repertoire voor het komende concert.

Jan Lenselink bespeelt de vleugel en Andre van Vliet het orgel. De trompetisten Arjan en Edith Post zijn aanwezig samen met de fluitist Jacques Marcus, als slagwerker is Mark Wester aanwezig en de sopraan Marjo van Zomeren zal door haar medewerking deze avond compleet maken. Het Andrieskerkkoor, onder leiding van haar dirigent Jan Verhoef zal een breed repertoire ten gehore brengen. Zo zullen enkele liederen uit de oude doos worden gehaald, natuurlijk worden enkele stukken van de succesvolle reis naar Wenen ten gehore worden gebracht. Daarnaast worden ook nieuwe stukken ingestudeerd.

Behalve rechtstreeks bij de leden, kunnen kaarten ook worden gereserveerd bij het bestuur. Hiervoor kan gebeld worden met mw. Hoogendoorn 0343-457453 of Alice van Barneveld 0343-454943/06-23319074.

advertentie
advertentie