Klantenverwendag Van Amerongen

4 september 2008 om 00:00 Nieuws

Vorig jaar kon deze dag geen doorgang vinden vanwege hun drukke werkzaamheden aan verbouw en nieuwbouw op hun eigen terrein. Maar nu zijn alle vaste relaties aangeschreven en uitgenodigd. En wie geen relatie is maar wel een serieuze tuinliefhebber, is ook van harte welkom.

MAARSBERGEN - Cees en Anita van Amerongen zijn er dit keer helemaal op ingesteld: de Klantenverwendag op 13 september in de Tuinen van Appeltern.

door Han Overkamp

Van Amerongen Boomverzorgers en Hoveniers heeft van de tuinen van Appeltern het predikaat ‘Exclusief’ weten te bemachtigen. Dat betekent dat bezoekers aan de Tuinen, die met de door hen opgedane ideeën aan het werk willen, worden doorverwezen naar van Amerongen. Want dit bedrijf biedt dezelfde exclusiviteit en kwaliteit als de Tuinen. Op de aanstaande Klantenverwendag wordt men getrakteerd. Niet alleen op een gratis toegang en een drankje en hapje, maar ook op velerlei tuinideeën. Plus een aantal rondleidingen, lezingen, demonstraties en spelletjes voor kinderen.

De Klantenverwendag is één van de activiteiten van Van Amerongen op het gebied van klantenbinding. Het begint bij hen al bij het kennismakingsgesprek, waarin de klant in spé een gratis toegangskaart voor de bekende Tuinen van Appeltern krijgt aangeboden. Verder verzorgen zij viermaal per jaar een papieren nieuwsbrief en is de door hen verleende garantie een kroon op het gedane werk. Tel daarbij de zeer stipte manier van werken op en dan is het visitekaartje compleet.

Persoonlijk contact

,,Wij werken met een staf van zes vakbekwame hoveniers en enkele onderaannemers. Veel groter hoeft het voor mij niet te worden, want dan ben ik meer bezig met managen dan met persoonlijk contact. En juist dat contact wil ik niet missen, om mijn ideeën en adviezen zo treffend mogelijk te laten zijn”, vertelt Cees. ,,Het gaat namelijk niet alleen over soorten bomen en planten, maar ook over de samenstelling van de grond, streekeigen beplanting of exoten en de plek waar een bepaalde boom of plant zich zal thuis voelen. En aangezien tuinen tegenwoordig niet alleen een aantal planten en bomen zijn, maar ook een vijver, beregening, verlichting, een buitenkeuken en tuinmeubilair, werk ik samen met vakkundigen op al deze gebieden. Zelf ben ik vooral een man die de natuur een handje wil helpen”, zegt Cees nadrukkelijk. Aanmelden voor de Klantenverwendag kan via 0343-443079 of info@amerongenhoveniers.nl.

advertentie
advertentie