Clubkampioenschappen bij LTV Maarn

28 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

Elk jaar is dit toernooi weer een daverend succes. Er wordt gedurende de week niet alleen getennist, maar ook ’s avonds is er een programma voor de jeugd. Daarbij staat gezelligheid centraal. Zo staat er op donderdagavond een playbackshow op het programma. Niet alleen de spelers voeren dan hun act op, ook de jeugdraad en de jeugdcommissie geven acte de presence. Traditioneel is dit de gezelligste avond van de week.

MAARN - Op de tennisbanen van LTV Maarn worden sinds afgelopen zondag de Rabo Clubkampioenschappen voor de jeugd afgewerkt. Dit toernooi wordt, in samenwerking met de jeugdraad, georganiseerd door de jeugdcommissie. De onderlinge verenigingsstrijd duurt tot zaterdag 30 augustus.

Dit jaar staat de clubweek in het teken van ‘Hollandse spelen’. Het clubhuis is omgetoverd tot een echt ‘Hollandhouse’ en uit de luidsprekers klinkt zoveel mogelijk Hollandse muziek. Er doen dit jaar ruim 160 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 17 jaar mee. Niet alleen de jeugd, maar ook de ouders en grootouders weten de weg naar het tennispark te vinden. Zij kunnen naar de wedstrijden van hun kinderen kijken en daarnaast de gezellige sfeer proeven.

Zondag om 9.30 uur is het sportieve geweld losgebarsten. Van maandag tot vrijdagmiddag 12.15 uur worden de poulewedstrijden gespeeld. Op donderdag vinden er al enkele kwartfinales plaats, die vrijdagmiddag gevolgd worden door de halve finales. Wie dan de strijd heeft overleefd, speelt op zaterdag de finales. Op deze dag maken de finalisten uit wie zich een jaar lang clubkampioen mag noemen. De prijsuitreiking is op dezelfde dag om 20.30 uur.

Senioren

Naast de onderlinge strijd bij de jeugd worden binnenkort ook de clubkampioenschappen voor de senioren van LTV Maarn gespeeld. Dit toernooi vindt van 6 tot en met 14 september plaats.

Naast het sportieve element is er ook ruimte voor gezelligheid. Op vrijdagavond 12 september kan er weer gezellig geswingd worden op de muziek van diskjockey Albert de Gans. Het belooft daarom weer een gezellig toernooi te worden. De organiserende commissie nodigt iedereen uit op het Tennispark aan de Planetenbaan 1-B.

advertentie
advertentie