Derde fotowedstrijd van Groei & Bloei

21 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Vorig jaar won Bob van Doorn uit Leersum de Jubileumfotowedstrijd van Groei & Bloei. Dit jaar organiseeert Groei & Bloei afd. Doorn e.o. opnieuw een fotowedstrijd. Deze keer is het thema ‘BeNeLux Natuurlijk’.

Thema is ‘BeNeLux Natuurlijk’

De opdracht luidt om een mooie, spannende of leuke foto te maken ergens in Nederland, België of Luxemburg, waaruit duidelijk wordt hoe mooi de natuur is. Het mag een foto zijn die gemaakt is in een tuin of in het bos of aan het strand, maar ook van het groen in dorpen of steden.

Een deskundige jury zal de foto’s beoordelen, zowel op onderwerp als techniek. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen en iedere inzender wordt beloond met een gratis entreekaartje voor 2 personen voor de grote Groei & Bloei Natuurmarkt op zondag 21 september in het Arboretum in Doorn.

Stuur vóór 15 september een afdruk van de foto (13x18cm) naar Groei & Bloei Doorn e.o., Kon. Julianalaan 71, 3956 XK Leersum. Vermeld op de achterkant naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. En tevens de locatie waar de foto gemaakt is. Of mail een JPEG-bestand naar groei.bloei.doorn@planet.nl o.v.v. naam en adres en de locatie waar de foto is gemaakt.

Kijk op http://doorn.groei.nl voor de spelregels.

advertentie
advertentie