Concert en jaarfeest Bartiméus

21 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

Op zondagmiddag 14 september geeft het Utrechtsch Studenten Concert een openluchtconcert bij Bartiméus. Er komen twintig muzikanten die op hoog niveau musiceren en in verschillende ensembles spelen: harptrio, strijkkwartet en klarinetkwintet. Woensdag 17 september wordt de week afgesloten met het Bartiméus jaarfeest. Er zijn diverse attracties voor alle leeftijden. Zo zijn er onder meer een markt, een belevingsruimte en een prachtige draaimolen. Daarnaast zijn er muzikale optredens en verschillende bewegingsactiviteiten.

DOORN - Bartiméus start in september het nieuwe seizoen met een week vol leuke activiteiten voor cliënten, ouders, begeleiders en medewerkers op een feestelijke manier het nieuwe seizoen in. Van het openluchtconcert en het traditionele jaarfeest kunnen alle inwoners uit de gemeente meegenieten.

Inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omgeving zijn van harte welkom op 14 en 17 september bij Bartiméus aan de Oude Arnhemsebovenweg 3. Het klassieke openluchtconcert wordt gehouden op zondag 14 september van 14.00 tot 15.30 uur. Het jaarfeest is op woensdag 17 september van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie