Grote jaarmarkt Maarn

15 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

MAARN - De jaarmarkt wordt op woensdag 20 augustus georganiseerd in het centrum van Maarn. De markt wordt van 10.00 tot en met 18.00 uur gehouden op het Burgemeester Everwijn Langeplein en op de Schoollaan. Aansluitend is er tot 23.00 uur een muziekavond met DJ Giel.

Er is een braderie, hobby-, snuffel- en infomarkt. Naar verwachting zijn er 180 deelnemers. De braderie word gehouden op het Burgemeester Everwijn Langeplein; De snuffelmarkt wordt grotendeels gehouden in de Schoollaan. De info bevind zich op verschillende plekken in het parcours.

Er is er een groot aanbod van antiek en curiosa zoals glaswerk, plateel, meubels en dergelijke. Ook zijn er zaken als boeken, glaswerk, meubelen, speelgoed, curiosa, antiek en gereedschap.

Dit jaar staat de Dierenambulance ook op de jaarmarkt. Tevens zijn er demonstraties van de brandweer. Ook zijn er enkele attracties voor de kinderen zoals een draaimolen, lijntrek of touwtjetrek. Voor de kinderen is er een gratis kleedjesmarkt op het Burgemeester Everwijn Langeplein. Info en opgave: tel. 0343 - 442962.

advertentie
advertentie