Nieuw artikel

8 april 2018 om 21:17 Sport/sport

LANGBROEK Zaterdag eersteklasser SVL bleek in de thuiswedstrijd tegen koploper DUNO uit Doorwerth duidelijk een maatje te klein. De 0-3 nederlaag betekende voor interim trainer John van Loen dan ook de zoveelste draai om de oren, ondanks het feit dat het bij de Langbroekers zeker niet ontbrak aan de nodige inzet. Van meet af aan werd al duidelijk dat het geen eenvoudige opgave zou gaan worden voor het in degradatienood verkerende SVL. Een sterk spelend DUNO kwam al na een kwartier speeltijd op een 0-1 voorsprong, waarbij het aan de uitstekend keepende Geert Willem Merkens te danken was dat het tot aan de rust slechts bij die ene treffer bleef.

Ook in het tweede deel een sterk acterend en op tempo spelend DUNO, dat in de 72e minuut voor de tweede maal raak schoot (0-2),waarmee de wedstrijd eigenlijk al was gelopen. Alhoewel het de thuisploeg zeker niet ontbrak aan de nodige werklust en inzet, kwam SVL op veel punten te kort en konden de gasten uit Doorwerth kort voor tijd afronden met een derde doelpunt (0-3). In dit treffen was het verschil tussen koploper en hekkensluiter in de eerste klasse C duidelijk merkbaar en zal SVL de komende wedstrijden alle zeilen moeten bijzetten om in ieder geval in aanmerking te kunnen komen  voor het spelen van de nacompetitie.