Nieuw artikel

8 april 2018 om 20:44 Sport/sport

AMERONGEN Zaterdag vierdeklasser DVSA deed met de 3-0 thuisoverwinning op SVF uit Cothen vooralsnog goede zaken en is zeker nog niet uitgeschakeld in de strijd om de prijzen. Assistent trainer Mark van Dalem: ,,Door zowel winst als verlies van de directe concurrentie blijven we in de picture en is er nog steeds een gerede mogelijkheid voor het bereiken van de nacompetitie. Een prima overwinning vanuit een goede organisatie en met sterk veldspel".

Alhoewel DVSA van meet af aan het betere van het spel had en een sterke start kende, duurde het toch nog tot de 33e minuut voordat een steekpass van Reinder Busstra Leo van Eem bereikte die vervolgens beheerst de 1-0 binnenschoot. Met het missen van tal van kansen bleef het tot aan de rust bij die magere voorsprong.

Ook in het tweede deel een sterker DVSA dat Ronald Steunebrink middels een zeer effectieve kopbal zag uitbreiden naar 2-0. Nog geen kwartier later was het wederom Steunebrink die een voorbereidende actie van Elco v/d Klift bekwaam wist af te ronden (3-0). Daarmee was de wedstrijd al vroegtijdig gelopen en kon DVSA drie belangrijke punten toevoegen aan haar totaal.