Feest of partij, alles kan

3 juli 2008 om 00:00 Nieuws

,,Er zijn natuurlijk genoeg cateringbedrijven, maar ik wil het net even anders doen dan normaal: meer trendy. Het verzorgen van een compleet feest of partij, niet alleen zorgen voor de inwendige mens ook het verzorgen van de versiering, de parasols, feestverlichting, de muziek, bestek, glaswerk, bediening, de afwas. De gastvrouw of gatheer hoeft als hij daarvoor kiest nergens naar om te kijken en heeft dus alle tijd voor zijn eigen gasten”, vertelt Bakker. De gerechten die Bakker maakt worden momenteel nog voorbereid in de keuken van Doorn Sport en op locatie verder afgewerkt, maar te zijner tijd hoopt Bakker de beschikking te krijgen over een eigen keuken. ,,Ik werk uitsluitend met dagverse producten en het liefst ook nog streekgebonden. Een van de specialiteiten is het zogenaamde walking diner bestaande uit allerlei kleine gerechten, maar ook voor tapas of een barbecueparty kan men bij mij terecht”, vervolgt Bakker.

DOORN - Op veertienjarige leeftijd begonnen te werken in de horeca, de keuken werd al snel zijn domein en na het volgen van de hotelschool en koksschool als chef kok gewerkt in een aantal gerenommeerde bedrijven in de regio. In april van dit jaar is Jacob Bakker (44) begonnen met een eigen bedrijf gespecialiseerd in de verzorging van partijen en feesten zowel aan huis als op een andere locatie. door Rob Verbraak

Bij mensen thuis

Vooraf wordt bij de klant alles doorgesproken, er kan gekozen worden om het feest thuis te houden maar er zijn ook afspraken gemaakt met een aantal ondernemers in de regio waar een feest compleet verzorgd gehouden kan worden. Ook krijgt de klant vooraf een offerte waarin alles wat is besproken staat, met ook een indicatie van de prijs zodat achteraf de klant niet voor verrassingen komt te staan.

Cookaround

Het bedrijf heeft Bakker een toepasselijke naam gegeven: Cookaround. Een feest of partij, verzorgt door Cookaround, kan vanaf tien gasten tot een maximum van duizend gasten, zeven dagen in de week zowel overdag als in de avonduren. De kleinere partijen of feesten verzorgt Bakker zelf, voor de grotere heeft Bakker een aantal medewerkers met ervaring tot zijn beschikking. ,,Ik merk nu al dat door het aangekondigde rookverbod in de horeca steeds meer gekozen wordt om een feest of partij thuis te houden, de mensen kiezen duidelijk voor een stuk vrijheid en willen zelf bepalen of er wel of niet gerookt wordt”, besluit Bakker.

uAlle verdere informatie over Cookaround is te vinden op de website www.cookaround.nl. Telefonische informatie is verkrijgbaar via 06-42247797.

advertentie
advertentie