Rabobank steunt Grietmarkt

26 juni 2008 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN – Rabobank Utrechtse Heuvelrug heeft zich voor drie jaar als sponsor verbonden aan de Stichting Grietmarkt. Met deze ondersteuning wordt het belang dat de Rabobank hecht aan lokale betrokkenheid sterk benadrukt. Met de ondertekening van de sponsorovereenkomst door Hans van de Pol (voorzitter Grietmarkt) en Annemee de Jongh (Rabobank Utrechtse Heuvelrug) is een start gemaakt met de samenwerking tussen de Stichting Grietmarkt en Rabobank Utrechtse Heuvelrug.

De Grietmarkt is een cultureel en groen festival in Amerongen dat elk jaar op de tweede zaterdag van mei en september wordt georganiseerd. De Grietmarkt slaagt er al jaren in om duurzaamheid en kunst op een aantrekkelijke en laagdrempelige wijze onder de aandacht te brengen van bewoners en bezoekers van de Utrechtse Heuvelrug.

De Stichting Grietmarkt wil graag in contact komen met andere partijen die duurzaamheid en kunst een warm hart toedragen en eveneens als sponsor willen optreden. Geinteresseerden kunnen hierover contact opnemen met Hans van de Pol (0343-452188). Meer informatie over de Grietmarkt: www.grietmarkt.nl

advertentie
advertentie