Spring- en dressuurwedstrijd Bergruiters

19 juni 2008 om 00:00 Nieuws

Vanaf 10.00 uur worden de dressuurproeven gereden. Men kan twee proeven afleggen.Vanaf 11.00 uur kan er een parcours gesprongen worden. Het parcours wordt wederom uitgezet door Ab Fabius, officieel springinstructeur.

MAARN - De landelijke rijvereniging en ponyclub “De Maarnse Bergruiters” organiseert op zondag 6 juli voor de tweede maal een grote spring- en dressuurwedstrijd. Deze wedstrijd wordt gehouden op het weiland van Ruitersportcentrum Maarn aan de Dwarsweg 1/3.

Het bijzondere aan deze wedstrijden is, dat deelname open staat voor iedereen die pony of paard kan rijden. Er is dus geen lidmaatschap van een rijvereniging voor nodig en ook geen startkaart. Ruiters van de manege, uit het dorp of de omgeving, van andere rijverenigingen of van andere maneges: zij allen zijn van harte welkom. Er zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld door Hoveniersbedrijf de Bremstee, Eetcafé het Vosje, Fugers Ruitersport en Direct Mail Service.

Het evenement werd vorig jaar een groot succes voor de combinaties van pony’s en paarden. Door de informele sfeer voelt elke ruiter zich thuis op deze wedstrijd. Mag de sfeer dus als informeel worden ervaren, de wedstrijden zelf hebben een professionele uitstraling. Temeer daar de jury dit jaar uit ‘zwaargewichten’ bestaat.

De kosten zijn per combinatie: dressuur per proef € 4 voor leden; € 5 voor niet leden. Springen per rubriek € 4 voor leden, € 5 voor niet leden. Men kan zich aanmelden door een inschrijfformulier op te vragen via bvaneijk@hotmail.com. De sluitingsdatum van de inschrijving is 28 juni 2008. Meer informatie: Barbara van Eijk tel.0622196762.

advertentie
advertentie