Goede zaken op rustige vrijmarkt

12 juni 2008 om 00:00 Nieuws

MAARN - In de Twee Marken kon iedereen afgelopen zaterdag naar hartenlust snuffelen tussen de aangeboden waar. Van puntgave glaasjes en eierdopjes uit grootmoeders kastje tot speelgoed en nog veel meer hadden de aanbieders, allemaal uit Maarn afkomstig, uitgestald op de tafels.

De totale vrijmarkt was kleiner van opzet dan vorige keren en ook qua bezoekers leek het rustiger, de verkopen hadden er echter niet heel erg onder te lijden. ,,Er is mogelijk te veel tegelijk te doen in het dorp met het Tuindorpfeest, het familietoernooi van de hockeyclub en deze vrijmarkt.

En dat allemaal net na het stratentoernooi.”, was het commentaar van een van de verkoopsters. Een andere verkoopster nam het niet zo zwaar op: ,, als ik de huur van mijn tafeltjes er maar weer uit heb.” Een derde wilde met name: ,,die grote dingen kwijt, zoals de speelgoedhijskraan.”

Ook aan de kinderen was gedacht. In de gymzaal was een lange speelmat uitgerold waar de kleintjes dolle pret hadden met elkaar. Tevreden gezichten overheersten in De Twee Marken.

advertentie
advertentie