leven”

5 juni 2008 om 00:00 Nieuws

De spullen voornamelijk stammend uit het midden van de vorige eeuw en de ontelbare hoofddeksels die aan het houten dakgebint hangen hebben gezamenlijk de titel ‘van Waardevol tot Waardeloos’.

MAARSBERGEN - Aan de buitenkant is het niet zo direct te zien, maar eenmaal binnen valt je meteen op dat de schuur achter de receptie van camping Meck is omgetoverd tot een ruime zaal met plek voor veel gasten. Sinds een jaar zwaait Wendy Brouwers van de Waerdt er de scepter. Geholpen door haar vader, heeft zij de ontmoetingsruimte een echt horeca aanzien gegeven. Met als meerwaarde een permanente tentoonstelling van honderden gebruiksvoorwerpen, in alle soorten en maten.

door Han Overkamp

Deze verzameling, enkele ouderwetse meubelen en een royaal gebruik van bruin hout geven de zaal een knusse en romantische sfeer. Wendy, met haar pas verworven horecadiploma op zak, staat klaar om haar gasten te ontvangen. “Eigenlijk wil ik mij zo breed mogelijk opstellen. Voor iedereen wat wils dus. Gewoon even binnenvallen tijdens een fietstocht , bijvoorbeeld langs de knapzakroute, voor een drankje, een tosti of een saucijzenbroodje. Wil je douchen of je fiets of mountainbike schoonmaken, dan is dat ook mogelijk. Ook groepen, bijvoorbeeld motorrijders die een rondrit maken, kunnen hier terecht. Binnenkort hebben we zelfs een overdekte stalling voor de motoren. Kom je met de auto, dan is er altijd voldoende parkeerplaats. Van hier uit zijn er diverse wandelroutes mogelijk door het Nationale Park. Woon je in de omgeving en wil je even komen buurten, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. En voor verjaardagsfeestjes en kinderpartijtjes ben ik ook beschikbaar. Bij alles geldt wel dat wij zo nodig medewerking vragen aan onze gasten om eventuele overlast voor de buurt zoveel mogelijk te vermijden. Dit om het landelijke karakter van deze plek in ere te houden en uit respect voor elkaar”.

Camping Meck is, behalve een reguliere SVR Camping, ook een manier van leven. “Er heerst bij ons altijd een ontspannen sfeer en respect voor ieders eigenheid. Het gaat mijn vader en mij niet alleen om het zakelijke aspect. Onze prijzen zijn bijvoorbeeld gematigd. En wij leven liever geen al te haastig leven. Daarom is er hier altijd tijd voor een praatje met deze of gene of om er met de gasten een “happy hour” van te maken”.

De vaste openingstijden zijn overdag op dinsdag, donderdag en op zon- en feestdagen. Verder de vrijdagavond en anders op afspraak. In de winter alleen op afspraak, omdat de grote, zelf gebouwde, houtkachel, ruim van te voren moet worden aangestoken. Wendy is te bereiken op 06 12396135 of wendy@pwbr.com. Adres: Scherpenzeelseweg 9 in Maarsbergen.

advertentie
advertentie