Comedytrain gaat rijden in Cultuurhuis

22 mei 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het eerste succesvolle seizoen met vele muzikale optredens in Het Cultuurhuis wordt vrijdag 23 mei afgesloten met een optreden van het Comedytrain Dubbelprogramma.

door Rob Verbraak

Het Comedytrain Dubbelprogramma wordt uitgevoerd door Daniël Arends en Thijs Maas. Arends studeerde aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en maakte vier jaar deel uit van de cabaretgroep “Vier Gasten”. In 2003 heeft hij zich aangesloten bij Comedytrain. In 2006 won hij de jury- en publieksprijs van Cameretten. Maas studeerde eveneens aan dezelfde academie, maakte ook deel uit van cabaretgroep “Vier Gasten” en speelde in verschillende theaterproducties. Maas won het afgelopen seizoen zowel de prestigieuze Wim Sonneveldprijs als de publieksprijs op het Amsterdamse Kleinkunst Festival. Arends herinnert de toeschouwer eraan waarom hij eigenlijk naar het theater gaat, biedt troost, stelt vragen en geeft antwoorden. Uiteraard met veel humor, muzikaliteit en charme. Maas is charismatisch, heeft acteertalent, een mooie zangstem en vele grappen. Samen vullen zij elkaar uitstekend aan en zullen zorgen voor een voorstelling die U niet gauw zult vergeten. De aanvang is vrijdagavond om 20.15 uur en kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.cultuurhuisdoorn.nl, bij het VVV kantoor in Het Cultuurhuis of op vrijdagavond aan de kassa.

Inmiddels is de programma raad al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, wat van start zal gaan op 30 augustus met De Uitmarkt.

Op de foto: cabaretier Daniël Arends, klaar voor het optreden.

advertentie
advertentie