Bevrijdingsconcert Harmonie EMM

2 mei 2008 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Ter gelegenheid van bevrijdingsdag geeft het harmonie orkest van muziekvereniging Eendracht Maakt Macht op maandagavond 5 mei een openlucht bevrijdingsconcert in De muziekkoepel op het kerkplein in Leersum.

Elk jaar weer even stilstaan bij onze vrijheid. Harmonie EMM geeft aan deze dag een feestelijk tintje door muzikaal even terug te gaan naar toen.

Het programma bestaat uit bekende bevrijdingsmelodieën van filmklassiekers als ‘Soldaat van Oranje’, ‘Le jour le plus long’ en ‘A bridge too far’. Natuurlijk ook bekende melodieën die belangrijk waren in de oorlogsjaren zoals liedjes van Vera Lynn, gezongen door EMM muzikante Marja van Lee. Maar ook een aantal swingende nummers als Pennsylvania 6-500 zullen niet ontbreken. Laat u door harmonie EMM even meenemen terug in de tijd en swing mee om onze vrijheid te vieren. Het concert op bevrijdingsdag begint om 20.00 uur, Kerkplein Leersum, Toegang gratis.Bij slecht weer verplaatst het concert naar het muziekgebouw EMM, M.C. Verloopweg 11, Leersum.

advertentie
advertentie