Kunstgalerie vol schilderijen

24 april 2008 om 00:00 Nieuws

De doeken zijn afkomstig van zowel binnen- als buitenlandse kunstenaars en zijn allen opgespannen en voorzien van lijst.

LEERSUM - In Dorpshuis de Binder aan de Hoflaan 29 houdt kunstgalerie Kleinkunst Holland op zaterdag 26 april van 11.00 tot 17.00 uur een schilderijententoonstelling met de mogelijkheid tot aankoop.

Waar galerie Kleinkunst zich mee onderscheid van anderen is het feit dat lijsten ter plekke naar keuze kunnen worden omgezet en ook dat het mogelijk is om verschillende doeken mee naar huis te nemen om te kijken of de maat, kleur of afbeelding wel in het interieur past.

Er staan gemiddeld zo’n vijfhonderd schilderijen uitgestald met onderwerpen varierend van landschap tot stilleven en van hedendaags modern tot krachtig gekleurde abstracten.

Ook veel klassieke werken uit de 17e eeuw die alleen in musea’s hangen en dus niet te koop zijn worden op deze dag perfect nageschilderd aangeboden, al dan niet in gouden ornamentslijsten.

Omdat Kleinkunst bij de kunstenaars mooie kortingen bedingt en groot inkoopt kunnen zij de doeken zeer laaggeprijsd aanbieden op deze tentoonstelling.

advertentie
advertentie